3

Wedstrijdkalender

   
Wanneer u hieronder een vinkje zet naast "open inschrijving" krijgt u wedstrijden van golfclubs te zien waarop u kunt inschrijven.

Maand Open inschrijving

Open Oosterhoutse


Oosterhoutse

Open Oosterhoutse 2018, 23 en 24 juni op De Oosterhoutse Golfclub.


De Oosterhoutse organiseert in 2018 voor de 10e keer de Open Oosterhoutse Golfkampioenschappen. Dit tweedaags kampioenschap vindt plaats op zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018. Na de cut op zaterdag wordt op zondag gestreden om het Open Kampioenschap van Oosterhout.


Spelvorm

De spelvorm is strokeplay zonder handicapverrekening, waarbij een actieve handicap van 20,0 is vereist. De cut wordt bepaald op basis van de bruto score op zaterdag. De indeling vindt plaats op volgorde van handicap.


Wie wint het Open Oosterhoutse Golfkampioenschap?

De heer en dame met de beste bruto score winnen de Open Oosterhoutse Golfkampioenschappen. In 2017 waren de winnaars Mike Harms, Oosterhoutse Golf Club en Angie Nguyen, Prise d'Eau.


Prijzengeld

De beste bruto score wordt beloond met een prijs t.w.v. euro 500,- (dames en heren). Ook zijn er prijzen voor de runner up (bruto), de beste en tweede beste netto score (dames en heren) en een speciale prijs voor de beste netto score voor een inwoner van Oosterhout. Het totale prijzengeld vertegenwoordigt een waarde van euro 1.950,-

Kosten

Het inschrijfgeld voor gastspelers bedraagt euro 65,- p.p.
En het inschrijfgeld voor leden van de Oosterhoutse bedraagt euro 25,- p.p.

Bij dit bedrag zijn enkele consumpties inbegrepen.
De betaling van je inschrijfgeld wordt via iDeal geregeld.

Voorspelen

Deelnemers aan de Open Oosterhoutse Golfkampioenschappen kunnen voorafgaand aan de wedstrijd voorspelen tegen het introductietarief van euro 35,- per persoon voor 18 holes. Je kunt hiervoor een afspraak maken bij de Caddymaster, telefoon 0162-458759.


Meer info of inschrijven


Informatie over de baan