3


Opgericht: 1985

Locatie:
Justaasweg 4,
4571 NB Axel

Secretariaat:

Voorzitter: R.R.M.A. Verdurmen
Secretaris: M.A. de Schepper-van Petegem
Professionals: Mike Ross

Telefoon:

Secretariaat/Clubhuis: 0115 564467

E-mail:
info@dewoestekop.nl

Website:
www.dewoestekop.nl

Greenfee:
ma t/m do Euro. 55,-vrijdag t/m zondag en feestdagen Euro. 60,-
Golfbanen in ZeelandGolfvereniging 'De Woeste Kop'

Baan

Geel: lengte 5522  m. CR 69,5 SR 126 par 72
Rood: lengte 4907 m. CR 66,8 SR 114 par 72

Karakter

Golfvereniging "De Woeste Kop" is gesitueerd in het natuurgebied Smitsschorre aan de rand van Axel in Zeeuwsch-Vlaanderen. Onze 18- holes golfbaan met A-status ligt te midden van kreken en bossen, waar veel klein wild te vinden is. Wandelaars en fietsers zijn in dit gebied veelvuldig aanwezig en nemen een kijkje bij de nabij gelegen zweefvliegclub en het motorcross terrein. In de buurt van onze golfbaan is de watertoren een herkenningspunt, hier worden regelmatig exposities gehouden.

Bijzonderheden

Voordat u de baan op gaat kunt u gebruik maken van de oefenfaciliteiten. Onze baan heeft zeer gevarieerde holes, met soms smalle fairways en strategisch geplaatste bunkers. De waterpartijen zorgen voor een extra moeilijkheidsgraad. Na het spelen is het goed toeven in ons clubhuis waar naast een drankje ook een voortreffelijke menukaart aanwezig is van Restaurant de "TopZ" uit Axel. Roken is, conform de landelijke regelgeving, in ons clubhuis niet toegestaan. Honden zijn niet welkom, evenmin op de oefenfaciliteiten als op de baan. In het clubhuis is een Pro-shop gevestigd.

Route

Vanuit Terneuzen of Zelzate richting Axel (N253). Afslag Axel nemen. Aan het eind van de afslag rechtsaf richting Axel. Bij de tweede rotonde (richting Antwerpen, Hulst) rechtsaf. Op 200 m na de watertoren bij wegversmalling rechtsaf. Na 700 m clubhuis aan de rechterkant.

Vanuit Hulst via N258 richting Axel. Neem afslag naar Axel. na 300 m bij wegversmalling linksaf. Na 700 m clubhuis aan de rechterkant.

Zie ook onze website.

Beoordeling

Overalcijfer: 6.27
De beoordeling is berekend uit een gemiddelde van 3 reviews.

Review plaatsen

Uw naam en e-mailadres worden niet gepubliceerd.

Naam
Handicap
E-mail
De baan
Oefenfaciliteiten
Horeca
Caddymaster
Algemene prijs/kwaliteit