3


Opgericht: 1996

Locatie:
Wijndaelerweg 125, 2554 CA Den Haag

Secretariaat:
Winterkoninglaan 2, 2566 JG Den Haag

Voorzitter: Cora Meyers
Secretaris: Frans Parker Verboom
Professionals: Ron Garcia, Derrick Ingram

Telefoon:

Reserveren en clubhuis: 070 3258904

E-mail:
info@golfbaanockenburgh.nl

Website:
www.golfockenburgh.nl

Greenfee:
week 18 holes Euro.32,- 9 holes: Euro.24,- weekend 18 holes Euro.39,- 9 holes: Euro.29,- Golfbanen in Zuid-HollandGolfclub Ockenburgh

Baan

Geel: lengte 2900 m. CR 57,9 SR 96 par 58
Rood: lengte 2762 m. CR 60.2 SR 106 par 58

Karakter

Golfclub Ockenburgh speelt op de golfbaan Ockenburgh. De fraaie bos/duin baan ligt vlakbij het mooie Noordzeestrand van Kijkduin. Het is een compacte baan met een hoge moeilijkheidsgraad door de smalle fairways en de vele bomen. Een drietal waterpartijen verhoogt nog dit aspect. De baan bestaat uit twee par-4 en zeven par-3 holes, waarop EGA-handicaps kunnen worden geregistreerd.


Bijzonderheden

Er wordt gewerkt aan uitbreiding van de golfbaan. Eind 2015 zullen twee nieuwe par-4 holes worden geopend. Uiteindelijk zal de baan beschikken over vijf par-4 holes en vier par-3 holes. Bovendien zal de baan de lengte krijgen voor de B-status van de NGF.

Route

Volg de richting Den Haag-Zuid, blijf Den Haag-Zuid volgen tot u bijna in Kijkduin bent. U rijdt op de Lozerlaan en die gaat over in de Ockenburghstraat, U ziet links een BP-station. Neem nu de eerste mogelijkheid om links te gaan en rij aan de andere kant van de middenberm terug. De eerste weg rechts is de Wijndaelerweg. Rijd rechtdoor de Wijndaelerweg af, langs de voetbalvelden. Bij het laatste bruggetje aan uw rechterhand ziet u de driving range en het clubgebouw. U kunt hier aan de weg parkeren.

 

Beoordeling

Overalcijfer: 7.17
De beoordeling is berekend uit een gemiddelde van 7 reviews.

Review plaatsen

Uw naam en e-mailadres worden niet gepubliceerd.

Naam
Handicap
E-mail
De baan
Oefenfaciliteiten
Horeca
Caddymaster
Algemene prijs/kwaliteit