3


Opgericht: 2012

Locatie:
Maarheezerdijk 10, 5712 PC Someren, Nederland

Secretariaat:
0493 49 44 22

Voorzitter:
Secretaris:
Professionals:

Telefoon:
0493 49 44 22

E-mail:
vereniging@golfbaandeswinkelsche.nl

Website:
www.golfbaandeswinkelsche.nl

Greenfee:
Championship Course-18 h 50,00 55,00 (weekend) Peelrijtbaan (dagkaart) 17,50 22,50 (weekend) Greenfee spelers die jonger zijn dan 21 jaar, krijgen 50% korting op de greenfee prijs. Golfbanen Noord-BrabantGolfclub de Swinkelsche

Baan

Geel: par 72 van 5835 meter Rood: par 72 van 5021 meter

Golfbaan de Swinkelsche

Karakter

Brede fairways, een goede routing, grote greens met flinke glooiingen en heel veel ruimte eromheen, grote bunkers met grillige randen, bos, heide, water; dat is De Swinkelsche. Maar De Swinkelsche is vooral: enorme variatie. Het ontwerp is modern en klassiek in een mooie mix. Er zijn lange en korte holes in alle windrichtingen. Iedere hole is anders en uitdagend. Brede fairways zorgen ervoor dat minder goede golfers altijd een weg naar de green kunnen vinden, hoewel die soms lang is, terwijl de ervaren golfer keer op keer wordt uitgedaagd om te kiezen tussen de lange maar veilige weg naar de hole of de korte maar riskante weg. Vijf holes liggen in prachtig bosgebied. De baan ademt natuur: vooral bos en heide. Dat landschap is ook naast de baan te bewonderen, op de Strabrechtse Heide, het grootste heidegebied van Nederland. Bij de aanleg van de golfbaan is het uitgangspunt geweest dat men in principe het gehele jaar door op zomertees en zomergreens kan spelen, met buggy en trolley! Naast de Championship Course is er ook een uitdagende 9 holes Par-3 oefenbaan. PEELRIJTBAAN Rondom de aquarange en in de bossen liggen de 9 holes van de Peelrijtbaan. De baan heeft zijn naam te danken aan het beekje wat door de gehele golfbaan stroomt. De holes bieden voor een beginnende speler een mooie kennismaking met de golfsport. Ook deelnemers van een clinic kunnen hier een goede indruk van het golfspel krijgen.

Bijzonderheden

PEELRIJTBAAN Rondom de aquarange en in de bossen liggen de 9 holes van de Peelrijtbaan. De baan heeft zijn naam te danken aan het beekje wat door de gehele golfbaan stroomt. De holes bieden voor een beginnende speler een mooie kennismaking met de golfsport. Ook deelnemers van een clinic kunnen hier een goede indruk van het golfspel krijgen. U kunt voor de Championship Course gebruik maken van een buggy.

Beoordeling

Overalcijfer: 6.84
De beoordeling is berekend uit een gemiddelde van 8 reviews.

Review plaatsen

Uw naam en e-mailadres worden niet gepubliceerd.

Naam
Handicap
E-mail
De baan
Oefenfaciliteiten
Horeca
Caddymaster
Algemene prijs/kwaliteit