3


Opgericht: 2006

Locatie:
Limmerschouw 49b, 1731 RM Winkel

Secretariaat:

Voorzitter: Janny den Bakker
Secretaris: Connie Krouwels
Professionals: Jeroen Harpenau en Randy Taylor

Telefoon:

Clubhuis: 0224 540216

Golfschool: 06 51404047

E-mail:
contact@regthuysgolf.nl

Website:
http://www.regthuysgolf.nl

Greenfee:

18 holes €49,50-
9 holes €29,50-


Golfbanen in Noord-HollandGolfbaan Regthuys

Baan

Heren: lengte 5201m. CR 67,6 SR 124 par71
Dames: lengte 4555m. CR 69,2 SR 122 par71

Karakter

Laat u verrassen! Regthuys is recent verkozen tot golfbaan van het jaar en heeft al jaren op rij een top-3 notering in de ranglijst van meest gastvrije baan van Nederland. We doen alles n?t even anders dan gebruikelijk en staan bekend om ons "Verras je Gast- concept". Kom het zelf eens ervaren en geniet van de prachtige 18 holes met enkele typische Hollandse holes, o.a. een hole in de vorm van een Tulp en een hole die wordt omringd door de "Westfriese Omringdijk". Naast de 18 holes is er een 9 holes par 3 baan voor golfers met minder ervaring of die willen oefenen. Door de toegankelijke sfeer zult u ook zeker nog lang nagenieten op ons terras of in het clubhuis. Een dagje Regthuys moet een feestje zijn!

Bijzonderheden

Regthuys bezit over de “Dijklus” en de “Tulpenlus”. De Dijklus bezit op hole 7, de West-Friese Omringdijkhole. Hierbij is de green volledig in de vorm van de West-Friese dijk waaraan Regthuys gelegen is. De green wordt omrand door een meter hoge dijk, waardoor deze met een blindshot moet worden aangespeeld. De tulpenlus bezit op hole 4 de Tulpenhole. Hierbij is de green volledig in de vorm van een tulp en is de fairway aangelegd in de vorm van een steel. De tees zijn te herkennen aan de vorm van een tulpenbol.

Route

Komende vanaf de A7 (Hoorn/Purmerend/Zaanstad/Den Oever-Friesland/Amsterdam) Afslag 11 Medemblik. Dan N239 richting Lambertschaag/Aartswoud. Aan het einde van de weg linksaf richting Winkel/Nieuwe Niedorp. Volg de rode bordjes. Komende vanaf de N242 (Heerhugowaard/Alkmaar/Middenmeer) Afrit Nieuwe Niedorp/Winkel. Volg de rode bordjes.>

Beoordeling

Overalcijfer: 7.51
De beoordeling is berekend uit een gemiddelde van 70 reviews.

Review plaatsen

Uw naam en e-mailadres worden niet gepubliceerd.

Naam
Handicap
E-mail
De baan
Oefenfaciliteiten
Horeca
Caddymaster
Algemene prijs/kwaliteit