3

Disclaimer

Hoewel bij het gereedmaken van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd is of niet meer actueel. MVW Holding BV gevestigd te Abbekerk handelend onder Golf in Nederland, is dan ook niet aansprakelijk voor onjuistheden of gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze Website.

Alle intellectuele eigendomsrechten op het materiaal van golfinnederland.nl berusten bij
MVW Holding BV gevestigd te Abbekerk handelend onder Golf in Nederland of bij haar toeleveranciers. Onder Website wordt verstaan de homepage met vervolgpagina’s, bevattende tekst en/of beeld en/of geluid en/of andere voor webbrowsers interpreteerbaar materiaal die thans te benaderen zijn via het internetadres http://www.golfinnederland.nl Alle rechten van en op logo’s, beeldrechten en portretrechten rusten bij de betreffende rechthebbende. Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van MVW Holding BV gevestigd te Abbekerk handelend onder Golf in Nederland, of haar toeleveranciers tekst, beeld en/of ander voor de webbrowser interpreteerbaar materiaal via elektronische en/of gedrukte media en/ of op andere wijze op te slaan en/of te verspreiden en/of te verveelvoudigen.

Bepaalde verwijzingen (links) in deze Website voeren naar informatiebronnen die door derden worden bijgehouden en waarover
MVW Holding BV gevestigd te Abbekerk handelend onder Golf in Nederland geen controle heeft. MVW Holding BV gevestigd te Abbekerk handelend onder Golf in Nederland draagt dus ook niet de verantwoordelijkheid voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van informatie op die servers.

Zoek een baan

Top 15 Golfbanen

Een selectie van de top 15 golfbanen in Nederland:

1.Noordwijkse Golfclub - Baaninfo
2.Kennemer Golf & Country Club - Baaninfo
3. Utrechtse Golfclub 'de Pan' - Baaninfo
4.Eindhovensche Golf - Baaninfo
5.Koninklijke Haagsche Golf & Country Club - Baaninfo
6.Hilversumsche Golf Club - Baaninfo
7.Rosendaelsche Golfclub - Baaninfo
8.Golf- & Countryclub Geijsteren - Baaninfo
9.Sallandsche Golfclub 'De Hoek' - Baaninfo
10.Golfclub Zeewolde - Baaninfo
11.Drentsche Golf & Country Club - Baaninfo
12.Drentse Golfclub 'De Gelpenberg' - Baaninfo
13.Golfclub Broekpolder - Baaninfo
14.Golfsociëteit De Lage Vuursche - Baaninfo
15.Dutch Golf Putten - Baaninfo

Wedstrijdkalender

[[wedstrijdkalender]]