3

Equipment nieuws

Wilson Staff FG Tour de zachtste bal van dit moment

Wilson Staff komt met de nieuwe FG Tour golfbal, volgens WilsonStaff zal dit de zachtste urethaan ba lzijn die nu op de markt is.

Gericht voor gevorderde spelers, heeft de nieuwe FG Tour heeft een 4 - delige constructie, waarbij elke laag is ontworpen voor optimale prestaties . De gedeeltelijke rubber zachte kern biedt gevoel en lage driverspin, beide mantel lagen bevorderen de balsnelheid en de zachte urethane cover zorgt voor spin en controle rond de greens .
Uitgebreid onderzoek uitgevoerd door de Wilson Staff R & D team geeft aan dat een meerderheid van de lagere handicap spelers, liever een zachter gevoel willen in hun golfbal . daarom heeft Wilson Staff de compressie verlaagd tot 70, waar de meeste concurrente tussen 89 en 107 hanteren.


De nieuwe FG Tour beschikt over een 318 dimple patroon dat uitzonderlijke afstand en een stabiliteit garandeert en een penetrerende balvlucht zelfs in de zwaarste windcondities .


De nieuwe Wilson Staff FG Tour golfbal zal in de detailhandel verkrijgbaar zijn vanaf januari 2014. Naast de nieuwe FG Tour bal in het Wilson Staff assortiment zal binnenkort ok de Dx2 Zacht en Dx2 Zacht Geel, in een vernieuwde uitvoering in de winkel liggen.

20 november 2013 - 09.37 uur