3

Equipment nieuws

Wilson Staff DXi Superlight Driver 2012

De Wilson Staff DXi Superlight driver weegt slechts 269 gram - 50 gram minder dan de meeste drivers op de markt en is ontworpen om een ​​grotere clubhoofd snelheid te genereren, en zo makkelijker verder te slaan.

Uitgebreide testen hebben bewezen dat de DXi Superlight driver, de lichtste gemeten MOI heeft op de markt, voor deze driver hoeft de minste inspanning worden geleverd in een swing. Het resultaat is dat bij een rustige en gecontroleerd swing de er toch een dynamische en hogere clubhoofd snelheid wordt ontwikkeld om meer explosieve kracht te leveren bij impact.

De nieuwe DXi Superlight clubhoofd is selectief verdund, op niet-structurele delen van de kroon en   zool zodat het totale gewicht van de club met zes gram vermindert. Verdere reducties van het gewicht zijn mogelijk dankzij een 48 gram Matrix Ozik superlichte shaft en een 28g WinnLite Firm grip.

Het 5-zone slagvlakdikte zoals gebruikt in de vorige DXI driver, vergroot de sweetspot van het clubhoofd van de hiel tot de en teen.


De Wilson Staff DXi Superlight is verkrijgbaar in 9, 10.5 graden (verkrijgbaar in LH) en HL 12 graden voor mannen, terwijl een HL 14 graden versie wordt aangeboden voor dames.

De driver wordt in januari 2012 verwacht bij de Wilson Dealers.

Wilsongolf