3

Equipment nieuws

Wilson FG Tour M3 Driver

WIlson Golf introduceert met de WilsonStaff FG Tour M3 series, de eerste verstelbare woods die het mogelijk maken voor elke individuele speler† de clubs geheel op zijn swing kenmerken aan te passen. Deze serie bestaat uit een Driver, Fairway, Hybrides en IJzers.

Door het Multi Fit Systeem ô beschikt de WilsonStaff FG Tour M3 driver beschikt wel over zes aparte loft instellingen en er zijn 3 aanpasbare gewichten te gebruiken van 3 gram (hogere clubhoofd snelheid), 7 gram (perfecte balans en lenge) en 11 gram (voor een meer tradtioneel gevoel), om een speler de mogelijheid te geven geven om een instelling te kiezen die het dichts in de buuurt kom van zijn persoonlijke voorkeur.

De zool en gewicht opties helpen bij het creŽren van een geoptimaliseerde balvlucht en een verhoogde clubhoofd snelheid.

De variabele bladdikte maximaliseert de CT over het hele blad en verhoogt daardoor de balsnelheid.

De lichtere chemisch-geŽtst kroon zorgt voor aangename geluid en ideale massa herverdeling.

Het clubhoofd met de "deep face" en de op de Tour-geprefereerde peervorm geven de 460cc driver een compactere uitstraling bij het adresseren.

De WilsonStaff FG Tour M3 driver wordt standaars geleverd met een loft van 9,5 graden, maar kan op basis van gewenste balvlucht van de speler worden aangepast van 8,5 tot 11,5 graden in stappen van een halve graad.

Adviesprijs: Euro. 349,99 (In de winkel vanaf februari 2014)

Wilson.com


Voor een pdf met de specificaties van de verstelbaarheid van woods, klik hier