3

Equipment nieuws

TaylorMade Ghost Tour Series putters

Na het maken van een grote serie putters met contra-gewichten gewogen en hoge MOI putters (Stabiele putters) zoals de gewledig populaire Ghost Spider S en Daddy Long Legs eerder dit jaar, komt TaylorMade Golf nu met een nieuwe collectie van Ghost Tour-serie putters voor golfers die de voorkeur aan traditionele vormen en gewichtverdeling.

Het nieuwe ensemble bestaat uit drie blade-stijl putters - de Daytona 12, Daytona 62 en Sebring 62 - samen met vier mallet putters, de Maranello 81, Fontana 72, Monte Carlo 12 en Corza 72. Zoals ziet kunnen de namen van deze putters worden toegevoegd aan de lange lijst van TaylorMade putters vernoemd naar beroemde race-circuits over de hele wereld.

De nieuwe putters zijn voorzien van een zwarte ion-plating op de zool en een witte coatingop het de bovenkant van de putter, voor het contrast tegen de groene kleur van de greens. Zwarteparallelle lijnen op de achterste deel helpen bij het oplijnen van de putter.

De gesmede putters hebben allemaal een multi-materiaal 8020 PureRoll insert in het blad (80 procent Surlyn en 20 procent aluminium) voor een goede rol, controle van afstand en het gevoel te bevorderen.Elk model beschikt ook over een rubberen TaylorMade Tourgrip en een traploze verchroomde as.

Voor het eerst, kunnen golfers upgraden naar een mat zwarte afwerking van deze as, die PGA Tour spelers gebruiken om de schittering te reduceren.

De Ghost Tour-serie putters zijn geprijsd op Euro 159,00 per stuk, voor de matzwarte as zullen we waarschijnlijk Euro. 40,00 meer voor moeten betalen. (Lengte van 33, 34 en 35 centimeter)

Verwacht 1 september (behalve het Corza 72 model, die komt 1 november).

www.taylormadegolf.com