3

Equipment nieuws

Nike VR_S Covert ijzers

Voortbouwend op succesvolle VR_S ijzers, heeft Nike Golf een High Speed ​​cavity back ijzer (Covert) ontworpen om controle, afstand en vergevingsgezindheid te maximaliseren.

De Nike VR_S Covert ijzers combineren een strakke look met hoge prestatie technologieŽn.

De High Speed ​​Cavity Back in the VR_S Covert ijzers zorgt voor meer afstand em controle bij elk schot, de Nike Golf ingenieurs zijn in staat geweest om het gewicht van de club naar de hoeken te verplaatsen, waardoor van Moment of Inertia (MOI) wordt verhoogd en zijn deze ijzers weer meer vergevingsgezind volgens NIke.

De ongelooflijk dunne zool (1,6 mm dik)† van de VR_S Covert ijzers zorgt voor meer afstand.

"Afstand, controle en consistentie zijn de sleutels tot een succesvolle golf schoten, aldus Nike Golf directeur van Club ontwikkeling, Tom Stites. "We combineerden een High Speed ​​cavity back, NexCOR technologie en een dubbele schuine zool om aftsand te maximaliseren voor elke club in de tas.

Het NexCOR blad is ontworpen om sneller te balsnelheid en langere slagen te bevrijden van een groter gebied van het gezicht. NexCOR creŽert meer snelheid effect door gebruik variabele slagvlakdikte die zich richt op het verhogen van de sweet spot niet alleen in het midden van het blad, maar ook het onderste deel en bij de teen waar de meeste golfers waarschijnlijk impact.

De Nike VR_S Covert ijzers maken deel uit van de VR_S Covert familie, de iconische Nike Cavity Back drivers, fairway woods, hybrides, zullen rond begin februari in de golfwinkels liggen.


4-PW, staal: S / R RH / LH,
4-PW graphite S / R RH,
5-PW, SW R staal RH / LH;
5-PW, SW grafiet R, A, RH;
Women's 5-PW, SW (RH alleen)


Adviesprijs vanaf: Ä 599,95, (staal)† Ä 699,95 (grafiet)

29†november 2012 - 11.30 uur