3

Equipment nieuws

Nike forged VR Pro Combo ijzers

Nike Golf komt met een ge-upgrade versie van de succesvolle VR Forged Pro Combo ijzers , ontworpen voor een hogere balvlucht, vergevingsgezind en de Look & Feel van een tour set.

Gemaakt voor de betere speler , zijn de VR Forged Pro Combo ijzers zijn voorzien van een pocket cavity gevuld met polymeer in de lange ijzers, 3 t/m 6, en een split cavity design in de kortere ijzers (7 t/m pw). De pocket holtes zorgen voor een hogere balvlucht zodat de schoten naar de green zacht zullen landen, terwijl de f split cavity design ijzers zijn ontworpen voor een penetrerende balvlucht en controle.

Met de polymeer in de cavity van de lange ijzers hebben we een set van tourkaliber gemaakt, die makkelijker slaat, maar wel met het uiterlijk, gevoel en geluid dat topspelers willen.

De VR Forged Pro Combo ijzers hebben de laatste versie van de X3X groeven, die optimale spin leveren op langere en kortere schoten.

Nike Golf heeft samen gewerkt met True Temper en Dynamic Gold aan de nieuwe DG Pro shaft die in alle ijzers wordt geleverd.

Beschikbaarheid : 1 november 2013

specs : 3 t/m PW , True Temper Dynamic Gold DG Pro : R300 , S300 , X100 ( RH )

Vanaf 779,95

Website Nike Europa