3

Equipment nieuws

Nieuwe Nike Golf Wedge de VR Pro Dual-Sole

Nike Golf speelt in op het succes van de VR-Pro gesmede wedge met de introductie van de Nike VR Pro Dual-Sole (DS) wedge.
 
De Nike Pro VR Forged DS wedge is ontwikkeld tot een club die nauwkeurige shot-shaping prestaties  biedt en daardoor een grotere kans geeft tot lage scores. Gemaakt voor Nike Golf Tour atleten, de VR-Pro Forged DS wedge is uitgerust met een dual-Sole techniek, die zorgt voor ideale set-up van zand, fringe, fairway of diepe rough.

Nieuwe X3X 'hoge frequentie' groeven die volledig aan de  USGA en R & A regels voldoen, bieden een betere prestatie en een meer    consistente afstandscontrole.
 
Er zijn meer groeven die zich dichter bij elkaar bevinden en dieper in het slagvlak zijn gefreesd, om te zorgen voor maximale    balvluchtcontrole en consistentie van elke slag.
 
Op het gebied tussen de groeven is een patroon aangebracht van lijnen die kruislings over elkaar heen lopen.

Dit patroon zorgt voor 3 keer zoveel textuur op het oppervlak in vergelijking met slagvlakken met een conventionele afwerking, wat meer    spin levert in alle omstandigheden en de prestatie van de X3X groeve verbetert.
 
Beschikbaarheid: november 2011

Afwerking Opties: Platinum,  Lofts: 56, 58 en 60 graden,  Winkelprijs: € 129

Nike Golf