3

Equipment nieuws

Mizuno MP-630 Driver

Een paar weken geleden tijdens de Portugees Open stopte Ingnacio Garrido een MP-630 driver in zijn tas "en hij zit er nog steeds in". Voor deze speler is het hoogst ongebruikelijk om van clubs te wisselen dus was het op zijn minst verrassend dat hij op donderdag besloot met deze club te spelen terwijl hij alleen de dag ervoor slechts beperkt had geoefend.

Toen ik hem dan ook vorige week in München sprak zei hij dat het niet te geloven was hoe goed hij MP-630 driver speelde, zowel qua lengte en hij slaat ook nog eens recht De eerste keer dat hij met deze club sloeg raakte hij 14 van de 14 fairways.

Dus volgt Garrido, Chris Wood, David Dixon en Daniel Vancsik in het rijtje van de MP-630 gebruikers. Marco Ruiz is nog in de testfase maar staat ook op het punt om deze club aan zijn clubs toe te voegen. Herbert en Brier hebben er ook mee gespeeld een enkele keer dit jaar maar niet recentelijk. Het zegt veel over deze club dat niemand contractueel verplicht is om met deze club te spelen, maar toch voor de MP-630 driver kiezen.