3

Equipment nieuws

Mizuno MP-59 met TI Muscle

De Mizuno MP-59 ijzers combineren de controle van traditionele muscleback ijzers en de vergevingsgezindheid van ijzers opgebouwd uit meerdere materialen. Waar bij cavity ijzers een holte zou zitten, is dit bij de MP-59 ijzers opgevuld met het lichtgewicht metaal aluminium. Hierdoor is de club massiever dan voorheen, wat een meer solide gevoel geeft maar toch vergevingsgezind is bij minder goed geraakte ballen. Doordat er extra gewicht aan de zijkant van de clubs is geplaatst en dat geeft meer stabiliteit.

De slankere toplijn en zool van club zorgen ervoor dat het zwaartepunt dicht bij het clubblad zit, waardoor de extra vergevingsgezindheid niet ten koste gaat van een strakke balvlucht. Kortom, een perfecte compromis.

De MP-59 heeft t.o.v. zijn voorloper de MP 58 het Ti gewicht nog meer centraal in het clubblad kunnen plaatsen en is daardoor nog vergevingsgezinder, terwijl er minder offset gebruikt hoeft te worden en dat geeft de MP-59 meer een uitstralling bij het adresseren, ook de hulp van de tourspelers van Mizuno bij het ontwikkelen van de MP-59 heeft daaraan bijgedragen.

De MP-59 is beschikbaar in elke combinatie van 3-PW, met de mogelijkheid om de MP Fli-Hi (2,3,4) te gebruiken om de lage ijzers te vervangen.

MizunoEurope