3

Equipment nieuws

Mizuno JPX-825 Driver

Als je op zoek bent naar een driver die ver slaat en met een stoere uitstraling, dan is de Mizuno JPX 825 driver wat voor jou. Het ontwerp en de technische specificaties zijn verbeterd en het biedt de golfer meer afstand, met vergeving zonder in te leveren op uitstraling, gevoel en geluid.

De motor van deze driver, het clubhoofd van 460 cc, is gemaakt van een 6-delige titanium constructie, met minieme variaties in de dikte voor optimale prestatie. Sommige delen hebben een dikte van slechts 0.5 mm. Dit zorgt voor een laag gewicht van de driver, een mooie hoge balvlucht met weinig backspin en daardoor veel afstand.

Ook is het driehoekige, aflopende design stabieler en vergevingsgezinder geworden. ‘Je zal moeite hebben om de bal te manoeuvreren’, aldus designer Tetsu Kanayama. ‘De bal wil alleen maar hoog, ver en recht vliegen.

De JPX825 is afgewerkt met een high gloss finish en donker clubblad met witte lijnen. Dit om bij het adresseren zoveel mogelijk contrast met de bal te krijgen en zo het vertrouwen te vergroten.

1 jaar fabrieksgarantie


Prijs: € 329,-

www.mizuno.eu