3

Equipment nieuws

Golf Demodagen Wilson

Wilson Staff is een fabrikant van sport artikelen uit Chicago, zij ontwikkelen sportproducten voor badminton, honkbal, basketball, voetbal, squash, tennis, volleyball en golf

Wilson Staff is een van de oudste golfmerken ter wereld, met de merken ProStaff, Ultra en Hope. Zij maken golfclubs, putters, handschoenen etc. De ballen worden gemaakt onder de namen Ultra, Wilson Staff en Wilson.

Bekende Tourspelers: Padraig Harrington, Paul Lawrie, Ricky Barnes, Marcel Siem, Brendan Steele en Anthony Wall

12-04-15 Edda Huzid Voorthuizen Wilson Staff
19-04-15 GC Best Best Wilson Staff
23-05-15 Golf USA Hoge Dijk Amsterdam Wilson Staff
24-05-15 Golf USA Hoge Dijk Amsterdam Wilson Staff
06-06-15 GC Anderstein Maarsbergen Wilson Staff

.

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe golfset of Driver en u wilt diverse golfmerken testen kunt u naar een goede golfshop gaan, waar het mogelijk is om je op te laten meten, en zelfs af te slaan op een golfsimulator.

Maar als ik voor mezelf spreek zie ik de bal liever vliegen in de open lucht. Dat kan vaak op een golfshop bij een golfclub uw golfpro kan u zeer goed adviseren maar heeft niet altijd alle merken in de shop.

 

Tijdens de Golfdemodagen kunt u op de driving range ijzers, fairway woods, driver, wedges en hybrids uit proberen. In sommige gevallen is ook een Tourbus aanwezig waar de clubs net als voor de Tourpro geheel op maat kunnen worden gemaakt. Tegenwoordig komen sommige merken ook met een radar ( Flightscope of Trackman) deze radar geeft de volledige vlucht van de bal weer, verder krijgt u als speler feedback over uw swingsnelheid, zwaaibaan, invalshoek, effectiviteit enz.