3

Equipment nieuws

Golf Demodagen Titleist

Titleist is de producent van de nummer1 golfbal van de wereld de Pro V1 en Pro V1x en maakt hoogwaardige producten zoals schoenen en kleding onder de naam Footjoy, levert putters onder de naam Scotty Cameron en de wedges zijn Vokey designn het bedrijf heeft de visie "ben wereldwijd aanwezig, maar denk locaal".

Bekende Tourspelers: Matteo Manassero, Steve Stricker en Adam Scott

Titleist maakt drivers, fairway woods, hybrids, ijzers, wedges (Vokey Design), en golf ballen. Putters worden verkocht onder de merknaam Scotty Cameron en kleding, schoenen en handschoenen onder het merk Footjoy.

Let op !! Voor een demodag van Tileist kunt u een afspraak maken via uw golfpro of golfshop om met 6 vrienden/vriendinnen een volledige fitting te krijgen van de Titleist Fittingworks.

 
 
Wanneer u opp zoek gaat naar een nieuwe golfset of Driver en u wilt diverse golfmerken testen kunt u naar een goede golfshop gaan, waar het mogelijk is om je op te laten meten, en zelfs af te slaan op een golfsimulator.

Maar als ik voor mezelf spreek zie ik de bal liever vliegen in de open lucht. Dat kan vaak op een golfshop bij een golfclub uw golfpro kan u zeer goed adviseren maar heeft niet altijd alle merken in de shop.

Tijdens de Golfdemodagen kunt u op de driving range ijzers, fairway woods, driver, wedges en hybrids uit proberen. In sommige gevallen is ook een Tourbus aanwezig waar de clubs net als voor de Tourpro geheel op maat kunnen worden gemaakt. Tegenwoordig komen sommige merken ook met een radar ( Flightscope of Trackman) deze radar geeft de volledige vlucht van de bal weer, verder krijgt u als speler feedback over uw swingsnelheid, zwaaibaan, invalshoek, effectiviteit enz