3

Equipment nieuws

Golf Demodagen Callaway

Toen het oude merk Hickory Sticks in 1982 in financiŽle problemen kwam, kocht†Ely R. Callaway Jr een textiel magnaat en fanatiek golfer,† het golfmerk en veranderde de naam naar Callaway.†

Bekende Tourspelers:Ernie Els, Phil Mickelson, Thomas Bjorn en Branden Grace.

Callaway Golf is ook eigenaar van de merken Odyssey putters Top-Flite ballen en Ben Hogan golfclubs.

29-apr Golfclub waterland Amsterdam 12.00-16:00
29-apr Amstelborgh Amsterdam Golf 10:00-16.00
30-apr Amstelborgh Amsterdam Golf 10:00-16:00
14-mei Golfbaan Noorderloos Noordeloos 12:00-16:00
20-mei Golfbaan Midden-Brabant Esbeek 10:00-15:30
?

Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe golfset of Driver en u wilt diverse golfmerken testen kunt u naar een goede golfshop gaan, waar het†mogelijk is om je op te laten meten, en zelfs af te slaan op een golfsimulator.

Maar als ik voor mezelf spreek zie ik de bal liever vliegen in de open lucht. Dat kan vaak op een golfshop bij een golfclub uw golfpro kan u zeer goed adviseren maar heeft niet altijd alle merken in de shop.

?

Tijdens de Golfdemodagen kunt u op de driving range ijzers, fairway woods, driver, wedges en hybrids uit proberen. In sommige gevallen is ook een Tourbus aanwezig waar de clubs net als voor de Tourpro geheel op maat kunnen worden gemaakt. Tegenwoordig komen sommige merken ook met een radar ( Flightscope of Trackman) deze radar geeft de volledige vlucht van de bal weer, verder krijgt u als speler feedback over uw swingsnelheid, zwaaibaan, invalshoek, effectiviteit enz.