3

Equipment nieuws

Footjoy wint in Ierland

FootJoy, the #1 Shoe and Glove in Golf, viert opnieuw een feestje: Ross Fisher claimde het ‘3’ Irish Open, zijn vierde European Tour titel. Fisher droeg FJ ICON™, de ongeëvenaarde favoriet op de Tour
en won dankzij het comfort en het vertrouwen in deze schoen, naast het superieure gevoel van de premium Pure Touch® handschoen,het toernooi. Fisher's overwinning zorgt ervoor dat de 29-jarige speler zeven plekken stijgt op het Ryder Cup puntenklassement en hij is nu zeer gebrand op het gevecht tegen de Amerikanen in oktober op Celtic Manor in Wales.
 
Fisher speelde een slotronde van 65 en won met twee slagen en een totaal van 266 , 18-under. Daarmee evenaarde hij het toernooirecord, dat 9 jaar geleden werd neergezet. De nummer 36 van de wereld startte zijn laatste ronde slecht met een bogey op de derde hole, maar sloeg terug met vijf birdies en een eagle op de par-5 zevende hole. Dat bleek voldoende om drievoudig major champion en mede FootJoy ambassadeur Padraig Harrington af te houden van zijn tweede titel in vier jaar op zijn thuisbaan, ondanks diens smetteloze 64, inclusief een eagle op de par-5 zestiende hole. Chris Wood eindigde met 2 slagen achterstand in een tie voor de derde plaats.
 
En opnieuw koos het overgrote deel van het spelersveld op deze European Tourwedstrijd ervoor de baan  te betreden met het superieure comfort en prestaties geleverd door FootJoy schoenen. 65% van het veld, waaronder zeven in de top tien en ties, gaven hun vertrouwen aan het comfort en de prestaties van FootJoy, een ruime meerderheid ten opzichte van de 22% van de naaste concurrent.
 Of het nu de all round prestaties van de gloednieuwe FJ ICON zijn, de ongeëvenaarde stabiliteit van de SYNR·G, of de betrouwbare en constante kwaliteit van de DryJoys, FootJoy blijft onbetwist favoriet onder golfers van alle speelsterktes, waar ook ter wereld.