3

Equipment nieuws

FootJoy komt met de nieuwe DryJoys Tour verkrijgbaar begin 2011

 Innovatieve nieuwe schoen, geïnspireerd op ervaringen van Tour spelers
FootJoy, the #1 Shoe in Golf, introduceert de DryJoys Tour™ - de nieuwe schoen is voortgekomen uit de inmiddels alweer 21 jaar ervaring, opgedaan als #1 all-weather golfschoen. Na een aantal jaren van ontwikkeling, waarbij veel gebruik is gemaakt van inzichten van Tourspelers, beschikken de DryJoys Tour over eigenschappen als comfort, flexibiliteit en waterbestendigheid. Eigenschappen die spelers van alle niveaus als vanzelfsprekend zijn gaan beschouwen voor het merk DryJoys®. Daarnaast kenmerkt de nieuwe schoen zich ook door stabiliteit op Tour-niveau.  
 
De DryJoys Tour golfschoenen zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de hoge eisen van ’s werelds topprofessionals. Door gebruik te maken van de nieuwe generatie Tri-Density TPU Stability PODS™ buitenzool, leveren de DryJoys Tour schoenen de stabiliteit en prestaties die nodig zijn om op topniveau te spelen op de meest veeleisende banen van de Tour. Dit, in combinatie met een traditionele stijl van de bovenschoen, gemaakt van het hoogste kwaliteit leer, overtreft zelfs de verwachtingen van de meest kritische tourspelers.
 
“Deze schoen, waarin een aantal belangrijke stabiliteitstechnieken verwerkt zijn, brengt ons zeer succesvolle DryJoys aanbod opnieuw op een hoger niveau,” aldus Mirte de Jager, sales manager van Acushnet Nederland, de importeur van FootJoy. “Spelers van alle speelsterktes zullen nog steeds genieten van het comfort, de flexibiliteit en de all-weather eigenschappen die synoniem zijn voor het merk DryJoys. Daar zijn nu nog een aantal technologische verbeter-ingen aan toegevoegd, die zorgen voor ongeëvenaarde stabiliteit en grip.”
 
Steve Stricker, de nummer 4 van de wereld, meldt, “Het valt je direct op bij de nieuwe DryJoys Tour: de stabiliteit is veel en veel beter en er is veel meer contact met de grond. Het is een belangrijke verbetering, wat in de prestaties absoluut te merken zal zijn. Minstens zo belangrijk: het totale comfort van de schoen is van topkwaliteit. Het is een all-round, prachtig product, en het is mijn‘go-to shoe’ geworden, vanaf de eerste keer dat ik ze in handen kreeg.”
 
De nieuwe DryJoys Tour schoenen zullen vanaf januari 2011 verkrijgbaar zijn.