3

Equipment nieuws

Footjoy Icon Schoenen krijgen meer lengte -en breedte maten

In antwoord op toenemende vraag, breidt FootJoy de range aan lengte- en breedtematen van de FJ ICON MyJoys® schoenen uit

FootJoy, the #1 Shoe and Glove in Golf, heeft meer lengte- en breedtematen toegevoegd aan zijn populaire FJ ICON MyJoys collectie, om nog een extra service te kunnen leveren in het unieke  personalisatie programma. De schoen is nu verkrijgbaar van maat  3 tot en met 12 in halve maten, en van maat 13 tot en met 16 in hele maten, en binnen al deze lengtematen zijn er nu ook  zes breedtematen van XN (extra smal) tot XXW (extra extra breed) met als doel alle golfers de mogelijkheid te kunnen bieden de schoen te ontwerpen die het best past bij hun eigen, persoonlijke smaak – ongeacht de maat van hun voeten.

Het MyJoys programma, dat dit jaar al een ongekend succes bleek, is een belangrijk onderdeel geworden van FootJoy’s markleidende range, met verkopen die 50% hoger lijken uit te gaan pakken in vergelijking met dezelfde periode in 2009.  Na de populaire en innovatieve ‘MyJoys May’ promotie op het PGA Championship in Wentworth, en de ‘MyJoys 150th Anniversary Open Shoe’ op St. Andrews, is de belangstelling van allerlei type golfers voor de MyJoys beduidend gestegen, wat ertoe heeft geleid dat FootJoy besloten heeft meer lengte- en breedtematen toe te voegen aan de collectie.

“We zijn ons ervan bewust dat niet elke golfer past in een doorsnee maat. Nu kunnen we aan elke vraag voldoen en onze service bieden aan alle golfers met een schoen die verkrijgbaar is in een maat 3 extra nauw tot een maat 16 extra extra breed, in welke stijl of kleur dan ook.,” aldus Mirte de Jager, sales manager van Acushnet Nederland, de importeur van FootJoy.

“Omdat het modeaspect op de golfbaan steeds populairder wordt, zien we dat steeds meer mensen aan de gang gaan met de MyJoys en zijn eenvoudige ontwerpprogramma. Het is een mogelijkheid om de  persoonlijkheid en individualiteit van elke speler te kunnen laten zien op de golfbaan.”.

Of het nu de all round prestaties van de gloednieuwe FJ ICON zijn, de ongeëvenaarde stabiliteit van de SYNR·G, of de betrouwbare en constante kwaliteit van de DryJoys, FootJoy blijft onbetwist favoriet onder golfers van alle speelsterktes, waar ook ter wereld.


FootJoy®.  The #1 Shoe and Glove in Golf