3

Equipment nieuws

Footjoy Ambassadeurs bewijzen eer aan St. Andrews

Het Open Championship van deze week brengt ‘s werelds beste spelers naar de gewijde golfgrond van St. Andrews. Bij het betreden van de fairways, zijn een aantal van FootJoy’s topambassadeurs voorzien van een zeer speciale schoen. Het designteam van FootJoy heeft via de interactieve MyJoys website, een aantal zeer bijzondere Open Championship schoenen ontworpen, specifiek bedoeld voor de 150e editie van dit Open Championship.
 
Een aantal van ‘s werelds topspelers en belangrijke kandidaten voor de titel uit de FootJoy stal dragen de unieke FootJoy MyJoys, die uitgevoerd zijn in de kleuren van de Schotse vlag. 

Spelers als Robert Karlsson, Luke Donald,Chris Wood, Soren Hansen, Henrik Stenson en Davis Love III dragen de schoenen deze week als zij strijden op the Old Course, St. Andrews in Fife, in Schotland.
 
“Het is een speciale week, en we wilden iets extra’s doen als eerbetoon aan de 150e verjaardag van het Open Championship. Het is nou eenmaal een gegeven dat het de bakermat van de golfsport is,’ aldus Fred Westerdaal, general manager van Acushnet Nederland en importeur van FootJoy.
 
FootJoy MyJoys  is een van de grootste succesverhalen uit de golfhistorie, en blijft nog altijd voorzien in grote variëteit aan smaken met een aanbod van duizenden stijlen, kleurencombinaties en afbeeldingen.

 
Voor meer informatie bezoek

www.myjoys.co.uk