3

Equipment nieuws

Ferrari Golf Collection van Cobra Puma Golf

Cobra Puma Golf brengt in samenwerking met Ferrari SpA een nieuw niveau van luxe en performance voor de golfindustrie, de nieuwe premium golflijn op de markt. De Ferrari Golf Collection, is een volledige lijn die bestaat uit luxe benodigdheden, kleding, schoenen en een golfbag en accessoires.

In deze collectie worden de meest innovatieve technologieën van de ingenieurs van Cobra Puma Golf  en de aerodynamica-ingenieurs van Ferrari samengebracht met premium materialen, verpakking en onbetwistbare stijl.

“We zagen een kans op de huidige markt voor de Ferrari Golf Collection,” licht Bob Philion, hoofd van Cobra Puma Golf, toe, “Het is een kwalitatief hoogwaardige collectie die de golfindustrie nog niet eerder heeft gezien. In deze collectie wordt het beste van Cobra Puma Golf  gecombineerd met de ervaring van Ferrari tot een superieure lijn die bestaat uit uitrusting, kleding, accessoires en schoenen. We zijn ontzettend blij met de samenwerking met Ferrari SpA aan deze langetermijncollectie om consumenten een nieuwe, premium golfproductlijn aan te bieden.”

Het hoogtepunt van de Ferrari Golf Collection is de COBRA Ferrari Driver (€ 1500,-), een waar kunstwerk dat is ontworpen en ontwikkeld door de Cobra Puma Golf  ingenieurs in samenwerking met de aerodynamica-ingenieurs van Ferrari SpA. Het resultaat is een superpremium, aerodynamisch, multi-material design voor een hoge clubhoofdsnelheid en een uitzonderlijke afstand.

Na bestudering van de COBRA® ZL EncoreTM Driver stelden de aerodynamica-ingenieurs van Ferrari enkele vormaanpassingen voor die zorgen voor een lagere weerstandscoëfficiënt waardoor de club gemakkelijk door de lucht zwaait, wat resulteert in een hogere snelheid van het clubhoofd.  De nieuwe designs in combinatie met de multi-material constructie verminderen de weerstand, verhogen de clubhoofdsnelheid en maximaliseren de afstand.


In de winkel 1 juli 2012.

Voor een lijst van geautoriseerde verkoopadressen of voor meer informatie op www.ferrarigolfcollection.com.