3

Equipment nieuws

De tweede generatie Nike Victory Red Pro Driver februari in de winkel

De Nike Victory Red Pro driver werd ontworpen met prestatie van Tourniveau in het achterhoofd en is gebaseerd op en ontwikkeld voor de beste speler ter wereld. De nieuwe VR Pro Driver wordt op dit moment al gebruikt door Anthony Kim en Francesco Molinari. Voor de amateur speler ligt de nieuwe driver in de loop van februari in de winkel

Het ontwerp van de Victory Red Tour driver bezit een traditioneel peervormig profiel voor spelers die de bal liever sturen met hun swing dan dat ze hun slagvlakhoek aanpassen. De geheel nieuwe Compressie Groeve Technologie bied je meer kracht en grotere afstanden om op het hoogste niveau te kunnen spelen.

Compressie Groeve : Verhoogd de totale compressie van de body en produceert hogere, uniforme balsnelheden over het gehele slagvlak.

Peervormige Clubhoofdvorm: Voor de liefhebbers van de traditionele vormgeving biedt
deze peervorm visueel vertrouwen en shotshaping.

Str8-Fit: Het Str8-Fit shaft verloopstuk dat in de hosel is ingebouwd biedt 32 verschillende clubhoofdposities voor 32 verschillende mogelijke soorten slagen.
Deze eigenschap speelt eveneens een belangrijke rol in het optimaliseren van lanceeromstandigheden om de afstand voor elke loft te maximaliseren.

VR Pro Driver
Graden: 8.5 (RH); 9.5 (RH/LH); 10.5 (RH/LH); 11.5 (RH); Beschikbaar in shaft R,S, custom shaft ook mogelijk, advies prijs vanaf  €399

Website Nike: