3

Equipment nieuws

De nieuwe Mizuno MP-650 woods

De Mizuno MP-650 Driver is een op Tour nivo ontwikkelde Driver van 450cc en combineert een hoge bal snelheid met een hoge lancering en lage spin voor meer lengte van de tee.


De kop van de MP-650 driver zijn van dezelfde productielijn als die in de Mizuno Europese Tour Workshop. Ontworpen voor Tour / ervaren spelers en verkrijgbaar in beperkte beschikbaarheid..

Het eerste wat opvalt bij het adresseren van de Mizuno MP-650 driver op het adres is het de klassieke looks Dit is een no-nonsense club en is gericht op de betere speler.

 De MP-650 kop vorm is subtiel veranderd van het vorige model en heeft nu een diepe, peervormig Clubhoofd Het gewicht is verplaatst van de binnenkant van de achterkant van de kop naar buitenkant om de teen een afgeronde uitstraling te geven. Mizuno zegt dat betere spelers
dat pretiig vinden en het ziet er goed uit.

 Het forged 6-4 Ti clubblad produceerd de hoogste balsnelheden die een Mizuno driver ooit hebben behaald. Het clublad met zijn drie verschillende diktes brengt deze snelheid over op een zo groot mogelijk slagvlak en de twee interne gewichts units zorgen voor een minimale spinrate en dus meer lengte van de balvlucht .

Al deze specificaties zijn ook terug te vinden in de MP-650 serie fairway woods en Hybrids

Nu in de winkel te verkrijgen

Mizuno