3

Equipment nieuws

De nieuwe i20 lijn van Ping

John A. Solheim, Ceo van Ping over de i20-serie, De mat zwarte afwerking van de houtjes, en hybrides is meer dan alleen opvallend, benadrukt Solheim: er is een echte performance voordeel. “De niet-glanzende afwerking absorbeert licht, waardoor de speler zich zonder afleiding kan concentreren.”zei hij. “Onze tour pro’s zijn erg enthousiast over de finish, maar meer nog meer over de prestaties! ”


De i20 Driver met een aerodynamisch kop van 460cc zorgt voor minder luchtweerstand en daardoor een hogere swingsnelheid.Het clubhoofd van i20 Driver beschikt over dichte wolfraam gewichten voor verhoging van het MOI, samen met de lichtere titanium legering (Ti 8-1-1), zorgt dit voor een gewichts verdeling, die bijdraagt ​​aan vergevingsgezindheid.
 
-Beschikbare lofts zijn in 8,5 °, 9,5 ° & 10.5 °
-Graphite shafts: TFC 707D (R, S, X) en Project X Black (5.5, 6.0 en 6.5)

Adviesprijs € 349

i20 IJzers multi-metal-technologie:

De lange ijzers zijn iets groter, met een hoge balvlucht en meer vergevingsgezind. De hoge ijzers hebben minder offset en bieden een goede afstandcontrole en een goed gevoel bij impact door een dikkere sweetspot en Wolfraam gewichten in de 17-4 roestvrij stalen koppen. De zwarte/zilvere combinatie samen met de satijn chrome finish geven de clubs een uitstraling van een tour club.

-Beschikbaar 3-9, PW, OW, SW, LW
-Stalen shafts: PING ® CFS ® (Soft R, R, S en X)
-Graphite shafts: TFC 169i (L, Soft R, R en S)
-Adviesprijs € 109 per club met stalen shaft; € 135 per club met graphite shaft.

Hybrides
Voor een hoge lancering van de bal en de zachte landing op de green, de i20 hybride doen het. De kleine compacte kop, heeft een laag zwaartepunt zorgt ervoor dat uit moeilijke ligging zoals hoge rough je toch een optimale balvlucht krijgt met stop op de green. De mat zwarte finish geeft een rustige uitstraling voor een goede focus bij het adresseren.

Spelers kunnen kiezen uit twee shafts: de PING TFC (Tip, Flex, Control) 707H voor minder spin en strakke balvlucht, of de lichtere Project X Black  shaft van True Temper voor normale spin en een hogere balvlucht.

-Hybriden beschikbare lofts: 17 º, 20 º en 23 º
-Graphite shafts: TFC 707H (R, S en X) en Project X Black (5.5, 6.0 en 6.5)
-Adviesprijs € 189

PING