3

Equipment nieuws

De Legendarische Nike Dunk Schoen nu ook als golfschoen

Binnenkort kunnen we legendarische schoenen zien verschijnen aan de voeten van de Nike athleten Michelle Wie en Anthony Kim. Beide jonge athleten zullen de nieuwe Nike Dunk (NG) schoenen dragen. Michelle Wie zal de kleurrijke schoenen een primeur geven tijdens de Canadian Open voor vrouwen deze week, en Anthony Kim draagt ze gedurende de komende weken op de PGA tour.

Een Nike merk franchise met brede populariteit. De Dunk heeft een rijke geschiedenis en diepe band met de consument. Dit wordt geëerd en gevierd door Nike Golf. De nieuwe Nike Dunk NG, die zal inspireren tot individualiteit en persoonlijke expressie, zal voor golfers verkrijgbaar zijn in twee kleuren vanaf 1 januari 2012, en in een aantal andere kleuren vanaf maart 2012.
 
Om dicht bij de originele Nike Dunk te blijven, de schoen die 25 jaar geleden gecreëerd werd, heeft Nike Golf de originele leest bewaard, om te zorgen dat de Nike Dunk NG hetzelfde voelt als de schoenen waar zoveel gebruikers mensen van zijn gaan houden, zonder de golfprestaties aan te tasten. De Nike Dunk is aangepast om te presteren op de baan met speciale golfspikes op de buitenzool en waterdicht leer.

Om de sterke persoonlijkheid en stoere uitstraling van de Nike Dunk door te trekken, biedt Nike Dunk NG aan athleten de mogelijkheid om hun ware ik te laten zien daar waar het telt: op de baan. De energie van Soar Blue, Safety Orange en Court Green voor heren en Spark, Orange Glow en Mint voor dames geeft de consument de kans er stoer en athletisch uit te zien en zorgvuldig gecoördineerd met de Nike Golf Sport Collection.
 
Bij de Nike Dunk NG krijgt u twee sets veters, waardoor de sporter desgewenst de felle kleur van de schoen nog meer kan doen uitkomen, ofwel voor het meer traditionele wit kan kiezen. Het waterdichte, full-grain leer van de Nike Dunk NG kan met ieder weertype, hoe slecht ook, omgaan. De Scorpion Stinger Spikes zorgen ervoor dat voor de Nike Dunk NG grip absoluut geen probleem is. 
 
Hoofdkenmerken:
• Full-grain waterdicht leer-Twee sets veters-Volledig omstikte sockliner-Full-grain waterdicht leer-    Rubberen cupsole-Authentieke Nike Dunk pasvorm-Eén jaar waterdichtgarantie-• Scorpion Stinger Spikes en tri-LOK system

Nike Dunk NG – Heren , Adviesprijs: €150,00
Verkrijgbaar: januari 2012
Kleuren: White/Black-Soar; White/Black-Granite; White/Cargo Khaki-Safety Orange
 
Verkrijgbaar: maart 2012
Kleuren: Midnight Fog/Prism Blue-Black; White/Court Green-Black
 
Nike Dunk NG – Dames, Adviesprijs: €140,00
Verkrijgbaar: januari 2012
Kleuren: White/Mint Candy-Granite; White/Black-Spark
 
Verkrijgbaar: maart 2012
Kleuren: Orange Glow/White
 
Nike Dunk NG Kids, Adviesprijs: €85,00
Verkrijgbaar: januari 2012
Kleuren: White/Varsity Red-Black, White/Black-Soar

NikeGolf