3

Equipment nieuws

Cobra lanceert de Special Edition Orange AMPTM Driver.

In samenwerking met Rickie Fowler ontwikkelde COBRA Golf een Sunday Orange versie van de
populaire AMP Driver, de Special Edition Orange AMP Driver.

‘Het was erg leuk om met het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van COBRA aan deze driver te werken,’ aldus Rickie Fowler. ‘We hebben  eerst een aantal samples gemaakt voordat we de juiste Sunday Orange kleur hadden gevonden en besloten toen dezelfde shaft te gebruiken als waarmee ik op de Tour speel. De driver presteerde uitstekend tijdens de testfase en heeft een coole nieuwe look en uitstraling. Ik denk dat fans dolenthousiast zullen zijn.‘

Voor de Special Edition driver is gebruikgemaakt van dezelfde geavanceerde technologie als we gebruiken voor onze op de Tour beproefde AMP Driver,’ aldus Tom Preece, Vice-President Research and Development bij COBRA PUMA GOLF. ‘De aangepaste vorm van het slagvlak en het ontwerp van de bulge en roll geeft golfers meer vertrouwen bij misslagen door een grotere Sweet Zone te creëren; en dat zorgt weer voor een grotere vergevingsgezindheid en afstand bij slagen die niet met het midden van het slagvlak zijn geraakt.’

Met de Special Edition Orange AMP Driver creëert COBRA Golf meer populariteit voor het merk en brengt het een innovatief, fris en nieuw product voor golfers op de markt voor nog meer plezier in het spel.

E9 Face Technology with dual roll
Een elliptisch slagvlak met een nieuwe afgeschuinde bulge met dual roll-ontwerp dat de afstand vergroot bij slagen die boven en onder de middellijn zijn geraakt.
Adjustable Flight Technology (AFT)
Drie eenvoudige instellingen voor de hoek van het slagvlak (Open, Neutraal en Gesloten) optimaliseren balvlucht voor grotere afstanden en meer nauwkeurigheid.
Advanced Material Placement
Dankzij geavanceerde computermodellen en simulatie zijn ontwerpers in staat de wanden te verdunnen om gewicht te besparen en tot 15 gram massa te verdelen naar de buitenrand door het zwaartepunt lager en meer achter in het clubhoofd te plaatsen; dit verhoogt de afstand door geoptimaliseerde lanceringscondities.
Mitsubishi Diamana White Board Shaft
Dezelfde kwalitatieve shaft als Rickie Fowler gebruikt op de Tour in een speciale kleur zorgt voor stabiliteit dankzij impact en een optimaal gevoel.

De rechtshandige COBRA Special Edition Orange AMP Driver (€ 399,-) voor mannen is verkrijgbaar met een loft van 9,5° en 10,5° met een Stiff of Regular shaft.

De Special Edition Orange AMP Driver is vanaf 1 augustus in een gelimiteerde oplage bij een select aantal verkooppunten verkrijgbaar.

Vind een erkende COBRA Golf dealer op http://cobragolf.com/dealer-locator

31 juli 2012 - 13.30 uur