3

Equipment nieuws

Cobra Bio Cell Green Limited Edition driver

De groene Cobra Bio Cell Driver is gemaakt om ver te slaan (Go LongTM), hij boordevol technologie, met Myfly8 (met acht aanpasbare lofts), SmartPad (neutraal clubblad) en E9 Face (grote elipsvormige sweetspot). Dezelfde technologie als wordt gebruikt bij de hybrides en metalwoods.

Het lage zwaartepunt zorgt voor een hoge balvlucht en maximale stabiliteit, ook bij balcontact naast de sweetspot. De verplaatsbare gewicht zorgt voor een groter effectieve Sweet Zone en langere en rechtere drives leveren, zelfs bij mis-hits.

De verschillende loftinstellingen 9.0, 9.5, 10.5, 11.5, 12.0 en drie draw instellingen 9.5D, 10.5D en 11.5D zijn ideaal om de balvlucht te optimaliseren, de SmartPad technologie zorgt ervoor de het clubblad recht blijft ongeacht de loftinstellingen.

The Limited Edition Green BiO CELL Driver wordt geleverd met een Aldila ATX Tour Green shaft, een COBRA Lamkin Ace 3GEN 360 grip en is beschikbaar rechtshandig (x-stiff, stiff and regular) en voor linkshandige in stiff en regular.

Met ingang van 15 maart gaan er 2014 stuks worden verspreidt tussen geselecteerde Cobra Dealers wereldwijd.

Adviesprijs zal ongeveer rond de Euro. 399,00 komen te liggen.

Meer informatie