3

Equipment nieuws

Cobra Baffler XL ijzers

De CobraGolf Baffler XL ijzers werden ontworpen met de bedoeling om golf gemakkelijker te maken voor spelers op zoek naar maximale spel verbetering en vergeving in elke club.

De nieuwe Baffler XL ijzers hebben een oversized clubblad met gematigde offset ontwerp wat zorgt voor vergevingsgezindheid en een balvlucht met een draw stimuleert . De Combo Set heeft de vergevings gezinde ijzers in combinatie met de hoge MOI ontworpen Baffler XL Hybrides voor een hogere en langere balvlucht waardoor lange approach slagen makkelijk worden.

Met behulp van inspiratie uit de oorspronkelijke Baffler (eerst gelanceerd meer dan 40 jaar geleden ) de Baffler XL Combo Set beschikt over een brede zool met een meer uitgesproken rails en een afgeschuinde leading edge.

De oversized en traditioneel gevormde ontwerp geeft golfers vertrouwen bij het adresseren en zorgt voor extreme vergevingsgezindheid, een lager zwaartepunt en een hogere lanceringshoek. Het progressieve offset ontwerp geeft golfers slice correctie , zelfs in de lange ijzers . Alle clubs uit de Baffler XL lijn zijn voorzien van de Legion Blue kleur.

De prijs van de COBRA Baffler XL Combo Set zal rond de Euro. 679,00(staal) en Euro. 729,00 (graphite) liggen en wordt geleverd met een True Temper stalen shaft en een Cobra Baffler graphite shaft voor de 4 t/m 6 hybrides (graphite) en de ijzers van 7 t/m PW en een GW (steel or graphite) zijn te krijgen in Stiff, Regular of Lite (alleen graphite), voor links en rechts-handige spelers.

Een Baffler XLijzer set (8 ijzers) 4 t/m PW en een GW in Stiff of Regular, is er voor links en rechts-handige spelers en wordt geleverd met een Cobra Lamkin REL EPDM Reminder Grip. Staal Euro. 499,00 en graphite Euro. 589,00.

CobraGolf