3

Equipment nieuws

Callaway lanceert de nieuwe RAZR XF ijzers

De forged RAZR XF is geconstrueerd uit de meest geavanceerde en hoogwaardige materialen, om de best mogelijke vergevingsgezinde clubs te maken die meer lengte produceren met gevoel en accuratesse. De offset van het clubhoofd geeft aan dat de XF is ontwikkeld voor de mid- tot hoge handicapper, maar de look en feel zal de lagere handicapper ook aanspreken.

Het clubhoofd heeft veel gewicht aan de zijkanten (perimeter weighting) voor extra stabiliteit, maar is wel weer gesmeed van zacht koolstofstaal om ook veel gevoel en feedback te geven.

De brede zool (voor een hoge balvlucht en vergevingsgzindheid) en het clubblad van hard Carpenter staal (voor veel balsnelheid) zijn vooral interessant voor de iets minder getalenteerde golfer, terwijl de medaillon van aluminium en plastic (om geluid en feedback te optimaliseren) weer een detail is dat de betere speler zal aanspreken.

Een fraaie zwarte finish geeft een luxe en mooie uitstraling. De lichtgewicht True Temper GS95 shaft van 95 gram (staal), RAZR XF Graphite shaft en de Callaway/Winn grip zorgen ervoor dat er een zo hoog mogelijke swingsnelheid wordt behaald. Voor deze topijzers betaal je dan ook een behoorlijk bedrag.

Prijzen vanaf: 1.199,- (staal), 1.399,- (graphite)

www.callawaygolf.com


Datum:23 Oktober 2011 - 11.30